La teva Fira Virtual

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Descobreix què és, com funciona i detalls del nostre model de Fira Virtual d’èxit contrastat.
Contractació

Contractació

Tota fira ha de tenir avui en día la seva versió Virtual per garantir la seva continuitat.
Contacta
Consultes, dubtes i preguntes

Consultes, dubtes i preguntes

No dubtis en contactar amb nosaltres.
FiresVirtuals.cat
Qui som?

Qui som

Més de 40 anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus.
Consulta les nostres Fires

Les nostres Fires

Consulta i gaudeix de les fires virtuals ja finalitzades realitzades pel nostre equip.

COOPERATIVA GANDESA

Logo-celler-gandesa

El Celler Cooperatiu està ubicat a Gandesa, al cor de la Terra Alta. La construcció del celler modernista, considerat una de les 7 meravelles de Catalunya i dissenyat per Cèsar Martinell, és fruit de l’esforç col·lectiu de les famílies de pagesos de l’època, que ara fa 100 anys, al 1919, van decidir embarcar-se en aquest projecte de constituir una cooperativa, i amb les seves pròpies mans van alçar la catedral del vi.

Aquest esperit de superació, i aquesta germanor que varen començar els socis originals de la Cooperativa són encara el pilar fonamental sobre el qual és cimenten les conviccions de tota la gent que continua formant part d’aquest projecte avui en dia.

La salvaguarda del patrimoni, tant el que edificaren en forma de nau per entrar el raïm de la primera verema, com el que formen les vinyes heretades de generació en generació, són la nostra prioritat, sempre amb la mirada clavada en el futur mantenint-nos a l’avantguarda del desenvolupament tècnic per fer vins amb els majors estàndards de qualitat. Uns vins que mantenen l’essència d’aquells que vingueren abans que ells, ja que és segueixen fent servir les varietats de raïm autòctones que defineixen la Terra Alta.

FIRA FINALITZADA

Contacta amb nosaltres!
Gestió integral de fies tant presencials com virtuals
BANNERWEBFIRA
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad