La teva Fira Virtual

Faqs

Preguntes freqüents

Descobreix què és, com funciona i detalls del nostre model de Fira Virtual d’èxit contrastat.
Contractacio

Contractació

Tota fira ha de tenir avui en día la seva versió Virtual per garantir la seva continuitat.
Contacta
Consultes

Consultes, dubtes i preguntes

No dubtis en contactar amb nosaltres.
FiresVirtuals.cat
Qui som

Qui som

Més de 40 anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus.
Les fires

Les nostres Fires

Consulta i gaudeix de les fires virtuals ja finalitzades realitzades pel nostre equip.

CELLER BATEA

logo-celler-batea-16-9

 

El Celler Batea està ubicat a Batea, comarca de la Terra Alta. “Porta molt de temps arribar a ser jove”. Amb aquesta frase el pintor malagueny Picasso, que en diverses ocasions al llarg de la seva vida va buscar tranquil·litat i inspiració a la nostra comarca la Terra Alta, va resumir tota una vida de treball i creativitat lluitant contra la inèrcia i reinventant el seu art.

A Celler Batea ens sentim plenament identificats amb aquest esperit d’inconformisme que ha d’estar present en les diferents etapes de qualsevol projecte vital. Ens agrada el que fem, el vi i la terra com a expressió de la nostra cultura i identitat afrontant el repte de cada verema amb la il·lusió i la maduresa de reconèixer que encara queda per aprendre.

Els vins de Celler Batea responen a la cultura vitivinícola de la nostra terra desenvolupant el potencial de dues varietats que són part fonamental de la nostra història, la Garnatxa Negra i la Garnatxa Blanca. És a la vinya on es fan els vins de Celler Batea encara que és al celler seleccionant el raïm veremat el lloc on prenen forma.

La paciència és una de les paraules clau que més ens agrada a Celler Batea donant-los als nostres vins el temps necessari perquè puguin desenvolupar tot el seu potencial .Sota aquesta premissa la criança es realitza en bótes de 300 litres de capacitat fonamentalment de roure francès procedents de diferents boteries sent usades fins a un màxim de 7 anys.

FIRA FINALITZADA

PROPERES FIRES

banner Fira Novembre vng 2022 - 1
Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú
Del 12 al 14 de novembre 2021
Contacta amb nosaltres!
Gestió integral de fies tant presencials com virtuals