La teva Fira Virtual

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Descobreix què és, com funciona i detalls del nostre model de Fira Virtual d’èxit contrastat.
Contractació

Contractació

Tota fira ha de tenir avui en día la seva versió Virtual per garantir la seva continuitat.
Contacta
Consultes, dubtes i preguntes

Consultes, dubtes i preguntes

No dubtis en contactar amb nosaltres.
FiresVirtuals.cat
Qui som?

Qui som

Més de 40 anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus.
Consulta les nostres Fires

Les nostres Fires

Consulta i gaudeix de les fires virtuals ja finalitzades realitzades pel nostre equip.

CANALS & MUNNÉ

logo-canals-i-munne

Les caves Canals & Munné estan ubicades a Sant sadurní d’Anoia. Canals & Munné és una empresa petita i familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves de qualitat mitja i alta des de 1915, quan Josep Canals Capellades, besavi de l’actual Enòleg Òscar Canals, va iniciar l’activitat. Aquí, a la foscor, en silenci, a poc a poc s’elaboren els nostres caves, un a un. Amb noblesa i personalitat.

 L’obtenció dels millors caves comença amb l’exclusiva ubicació de les vinyes depenent de cada varietat de raïm, i la barreja dels vins corresponents que conformarà el cupatge dirigit per l’enòleg.

Un cop seleccionat el raïm i obtingut el millor most, es produirà la primera fermentació i la filtració. Seguidament farem el cupatge, màxima expressió de l’art i l’experiència de l’enòleg, i es procedirà a fer el tiratge, l’operació que consisteix a omplir les ampolles amb la barreja del vi del coupaje, el sucre, els llevats, les vitamines (si escau) i els clarificants. A continuació es acostessin les ampolles al més profund del cava perquè allà en la foscor fermentin i envelleixin un mínim de dos anys i un màxim de cinc.

En els últims anys hem guanyat diverses Grans Medalles d’Or, Or i Plata, a diferents certàmens nacionals i internacionals que ens han fet catapultar la marca al prestigi més alt del sector.

FIRA FINALITZADA

Contacta amb nosaltres!
Gestió integral de fies tant presencials com virtuals
BANNERWEBFIRA
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad