CAN GABURRA

FIRA FINALITZADA
Day(s)
:
Hour(s)
:
Minute(s)
:
Second(s)
La Vall d’en Bas, situada a La Garrotxa, té un poble molt petit anomenat La Pinya. Allà es on va nèixer Can Gaburra, fa més de cent anys, com a botiga de proveïments. Tot el que s’hi acostava podia fer un vermut com comprar queviures, vi o qualsevol producte de primera necessitat.
Al 1969 vam començar a elaborar el nostre propi embotit amb les receptes dels nostres pares i avis per a poder vendre a la nostra botiga.
La nostra política d’empresa es “del obrador a casa”. No existeixen intermediaris per poder assegurar-nos que el nostre producte està en perfectes condicions i a un preu raonable.
Per això, als anys 80, es va decidir a provar de vendre els nostres embotits a fires artesanes per a poder créixer i arribar a més gent. Gràcies a la nostra constància i a tots els nostres clients, en aquests moments ens podràs trobar a més de 300 fires l’any.
“Sempre es positiu donar-nos a conèixer en un àmbit que fins ara no era el nostre.”
La Pinya és un poblet de la Vall d'en Bas, a la comarca de la Garrotxa on @Cangaburra fa els seus embotits casolans des de fa més de cent anys! Serveixen a l'obrador i a fires i a partir del dia 11/6 els trobaràs a #firesvirtuals entra-hi!#garrotxa #cangaburra #embotitscatalans pic.twitter.com/Gu2L7LgwLS
— FiresVirtuals (@FiresVirtuals) June 7, 2020
A casa ja hem rebut el lot de productes de @Cangaburra . No podeu sentir la olor, però ja us dic jo que es molt bona!!😊
— Berta Anducas Caus (@Berta_Anducas) June 16, 2020
Gràcies @FiresVirtuals per organitzar-ho. pic.twitter.com/iLGL1INFoh