CAMPRUBÍ
FIRA FINALITZADA
Day(s)
:
Hour(s)
:
Minute(s)
:
Second(s)
Actualment, ja som tres generacions de la família vinculades a l’elaboració artesanal d’Embotits Camprubí. Seguim essent una empresa familiar, que tenim cura de mantenir la recepta tradicional del porc, així com del control rigorós de les carns i l’ús de la tripa natural.
La família Camprubí, que proveníem d’aquest sector, decidim apostar per la feina pròpia amb il.lusió i ganes de treballar. Veient la possibilitat de fer-ho rendible, i seguint la tradició familiar, acompanyem l’activitat de la botiga amb la feina de matar porc setmanalment a casa. Així, iniciem l’elaboració d’Embotits Camprubí.
L’any 1984, amb el negoci ja consolidat, ampliem la botiga i l’obrador. Ens situem a la Placeta de l’Església d’Alpens, on hi seguim mantenint el negoci obert i viu i des d’on elaborem tots els embotits que distribuïm.
Embotits Camprubí oferim totes les varietats d’embotit tradicional de la zona i som reconeguts pel gust autèntic i singular de la nostra botifarra negra. Amb ganes de continuar el camí marcat per més de 50 anys d’experiència, seguim compromesos amb la qualitat artesanal i en oferir bons productes.
“Estem molt contents, … ens ha agradat molt poder-hi participar.”
L’any 67, Jaume Camprubí i Glòria Montferrer es posen al capdavant d’una botigueta d’Alpens. Ara, tres generacions tenen cura demantenir la recepta tradicional del porc, així com del control rigorós de les carns i l’ús de la tripa natural.
— FiresVirtuals (@FiresVirtuals) June 11, 2020
Descobreix-los a https://t.co/iSgT9ZPgCX pic.twitter.com/i521REbS3j
Y justo acabar la asamblea, tachán... acaban de llegar los embutidos de Camprubí que compré en @FiresVirtuals 😱👏👏👏👏👏👏 pic.twitter.com/s7rFMk7gaC
— alacartemenus (@alacartemenus) June 16, 2020