PEDRAGOSA

embotits-pedragosa-logo

FIRA FINALITZADA

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

A Embotits Pedragosa tenim la voluntat de fer les coses ben fetes i treballem per tal que no es perdi el caliu dels embotits tradicionals. Innovem contínuament, sense perdre l’essència, per fer embotits a l’alçada dels paladars més exigents.

Els nostres embotits s’elaboren amb carn fresca de porc i gall dindi de primera qualitat, que provenen de proveïdors locals i amb qualitat certificada. Afegim espècies naturals que ens ajuden a crear embotits amb aquest gust tan bo que a tots agrada.

Treballem per donar resposta a les demandes que ens arriben d’arreu del món sol·licitant els nostres productes. Tenim un equip exigent i molt il·lusionat que dóna una resposta ràpida i eficaç als nostres clients.

La nostra família porta 100 anys bolcada en l’elaboració del porc amb el mètode tradicional. Seleccionem les peces de carn i les treballem de forma manual com feien els nostres avis, amb paciència i dedicació.

Tots els nostres productes de xarcuteria s’elaboren a la nostra fàbrica de Caldes de Montbui, un paratge de condicions climàtiques òptimes per elaborar les nostres llonganisses, que trionfen allà on van.

“M´ha agradat l´experiencia.”

Embotits Pedragosa

FIRA VIRTUAL DE L'EMBOTIT I EL FORMATGE 2020

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1