CELLER DOMENYS

 

 

CELLER

DOMENYS

 

logo-DO-Siurana-40-anys-transp
FIRA VIRTUAL DE L’OLI NOU DOP SIURANA
FIRA VIRTUAL DE L’OLI NOU DOP SIURANA
CELLER DOMENYS 750ml
Lot 48€
  • 6 ampolles de 0.75 litres d’oli verge extra DOP Siurana CLOT DE L´HORA
CELLERS DOMENYS 2L
Lot 81€
  • 6 ampolles de 2 litres d’oli verge extra DOP Siurana CLOT DE L´HORA
CELLERS DOMENYS 5L
Lot 84€
  • 3 ampolles de 5 litres d’oli verge extra DOP Siurana CLOT DE L´HORA
LOGO-DOMENYS-16x9
Són uns 100 anys els que narren la història de Cellers Domenys. Des de principis del segle XX, el treball constant, el servei, l’atenció als socis i clients, i la il·lusió han estat els motors per convertir-se en una entitat competitiva, arrelada al territori i compromesa amb l’entorn. El fruit de l’esforç de moltes generacions ha convertit l’entitat en una de les principals cooperatives vinícoles de Catalunya.

Els olis produïts per Cellers Domenys, emmarcats dins la DO Siurana, són productes 100% realitzats amb oliva arbequina. Elaborats mitjançant un procés de producció tradicional, i premsats en fred, destaquen per les seves qualitats organolèptiques. Els socis de Cellers Domenys porten les seves collites al molí just després que les olives hagin estat collides de l’arbre.

A partir d’aquest moment, s’inicia el procés de mòlta de les olives. La premsa realitza aquesta tasca en fred, a fi de garantir i preservar tots els atributs de l’oli pel que fa a aroma, sabor i paladar. Les màquines centrífugues d’oli s’encarreguen tot seguit de separar els sòlids (residus com l’os) dels líquids: l’oli i l’aigua

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1