Col.legi Virolai

 

 

Col.legi Virolai

 

virolai cut

Eduquem en el pluralisme i el respecte. Estem oberts a tothom, valorem la persona i afavorim el creixement dels/les alumnes en els diferents aspectes que integren la seva personalitat. Eduquem per la igualtat, la solidaritat i la pau. Potenciem els valors del treball i de l’esforç per fer eficaç la tasca actual i preparar els infants per al futur.
Eduquem en el compromís, l’estimació i el respecte a les persones. Posem l’accent en l’acció tutorial, l’atenció individualitzada i l’orientació de l’alumnat.
Estem atents a les noves propostes pedagògiques i a les innovacions tecnològiques amb un esperit de treball constant i formació continuada. Hem integrat en el nostre projecte la implicació a favor del medi ambient. Potenciem el coneixement i l’arrelament a la vila, a la història i a la cultura catalanes Fomentem una formació integral.

ADREÇA: Camí antic Sta. Creu d’Olorda, 106. Molins de Rei
TELÈFON: 93 680 27 09
MAIL: col-legivirolai@col-legivirolai.net
XARXES SOCIALS:
Twitter: @virolai_molins
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad