Els Amics del Camell

 

 

Els Amics

del Camell

 

logo-amics-del-camell-trans (1)

El Camell de Molins de Rei és una bèstia de foc recuperada l’any 1981 d’una tradició molinenca de Carnestoltes del segle XIX. El Camell és, sens dubte, una de les peces d’imatgeria festiva més dinamitzadores i representatives de Molins de Rei.

ADREÇA: c/Jacint Verdaguer, 95 bis 08750 Molins de Rei
TELÈFON: 678429976
MAIL: elcamell@amicsdelcamell.cat
XARXES SOCIALS:
Twitter: @camellmolins
Facebook: @camellmolins
Instagram: @camellmolins

Benvolguts molinencs i molinenques, aquest és el joc “Fira’t amb el Camell!” de la 170a Fira de la Candelera. Per participar-hi necessitareu un telèfon mòbil amb lector de codis QR i connexió a Internet, un llapis i/o bolígraf i la graella de respostes que trobareu a continuació i que haureu d’imprimir. 

 

Com es juga?

Haureu de buscar els codis QR que estan amagats en diferents punts del recorregut habitual que fa el Camell per Festa Major, llegir-lo amb el lector de codis QR del teu telèfon mòbil, respondre la pregunta correctament i anotar-la a la graella de respostes. Teniu temps per fer-ho del 5 al 8 de febrer de 2021 a les 22.00h. 

 

Quin és el premi?

Si heu respost correctament totes les preguntes, podreu guanyar un fantàstic lot de productes dels Amics del Camell a través d’un sorteig que es farà, amb tots els participants, el dia 10 de febrer i es retransmetrà des de l’Instagram de l’entitat @camellmolins.

La samarreta del Camell de la talla que demanis, el mocador, l’adhesiu, el braçalet, el conte “El Camell surt per Carnestoltes” i el Llibre del 25è.

 

DESCARREGA EL FORMULARI DE RESPOSTES CLICANT AQUÍ !

 

Aclariments del joc:
Si no disposeu d’impresora podeu anotar les respostes en un full en blanc indicant el número del codi QR i la resposta corresponent. 
 

Us animeu!? 

Sobretot no us oblideu de compartir-ho amb nosaltres a les xarxes socials a través del hashtag #firatambelcamell i #totssomcamell  

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad