CANALS & MUNNÉ

logo-canals-i-munne

Les caves Canals & Munné estan ubicades a Sant sadurní d’Anoia. Canals & Munné és una empresa petita i familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves de qualitat mitja i alta des de 1915, quan Josep Canals Capellades, besavi de l’actual Enòleg Òscar Canals, va iniciar l’activitat. Aquí, a la foscor, en silenci, a poc a poc s’elaboren els nostres caves, un a un. Amb noblesa i personalitat.

 L’obtenció dels millors caves comença amb l’exclusiva ubicació de les vinyes depenent de cada varietat de raïm, i la barreja dels vins corresponents que conformarà el cupatge dirigit per l’enòleg.

Un cop seleccionat el raïm i obtingut el millor most, es produirà la primera fermentació i la filtració. Seguidament farem el cupatge, màxima expressió de l’art i l’experiència de l’enòleg, i es procedirà a fer el tiratge, l’operació que consisteix a omplir les ampolles amb la barreja del vi del coupaje, el sucre, els llevats, les vitamines (si escau) i els clarificants. A continuació es acostessin les ampolles al més profund del cava perquè allà en la foscor fermentin i envelleixin un mínim de dos anys i un màxim de cinc.

En els últims anys hem guanyat diverses Grans Medalles d’Or, Or i Plata, a diferents certàmens nacionals i internacionals que ens han fet catapultar la marca al prestigi més alt del sector.

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1