CAMPRUBÍ

logo Camprubí

FIRA FINALITZADA

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Actualment, ja som tres generacions de la família vinculades a l’elaboració artesanal d’Embotits Camprubí. Seguim essent una empresa familiar, que tenim cura de mantenir la recepta tradicional del porc, així com del control rigorós de les carns i l’ús de la tripa natural.

La família Camprubí, que proveníem d’aquest sector, decidim apostar per la feina pròpia amb il.lusió i ganes de treballar. Veient la possibilitat de fer-ho rendible, i seguint la tradició familiar, acompanyem l’activitat de la botiga amb la feina de matar porc setmanalment a casa. Així, iniciem l’elaboració d’Embotits Camprubí.

L’any 1984, amb el negoci ja consolidat, ampliem la botiga i l’obrador. Ens situem a la Placeta de l’Església d’Alpens, on hi seguim mantenint el negoci obert i viu i des d’on elaborem tots els embotits que distribuïm.

Embotits Camprubí oferim totes les varietats d’embotit tradicional de la zona i som reconeguts pel gust autèntic i singular de la nostra botifarra negra. Amb ganes de continuar el camí marcat per més de 50 anys d’experiència, seguim compromesos amb la qualitat artesanal i en oferir bons productes.

“Estem molt contents, … ens ha agradat molt poder-hi participar.”

Embotits artesanals Camprubí

FIRA VIRTUAL DE L'EMBOTIT I EL FORMATGE 2020

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1