CAL QUITÈRIA

cal-quiteria-logo

FIRA FINALITZADA

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

És un fet evident que el formatge és un dels símbols de la gastronomia francesa per excel·lència, però, diu la història que en un passat no gaire llunyà… just l’any 2009, en una petita part de les terres de Ponent, va néixer la formatgeria Cal Quitèria, un petit negoci familiar ubicat a Almacelles, Lleida i, dedicat a la producció i venda de formatges de cabra.

L’objectiu dels nostres orígens és fomentar i sostenir la ramaderia, el sector que ens ha vist i fet créixer. I és que som i volem ser ramaders! Cal Quitèria neix per satisfer la demanda cada vegada més constant d’un formatge d’alta qualitat, aconseguit a través d’uns processos artesans per garantir un producte que rebi el mínim de manipulació i alteracions possibles.

Els nostres productes estan elaborats amb els processos tradicionals de tota la vida, mètodes oposats als processos industrials que manipulen la llet sent necessari afegir additius artificials i fent perdre qualitats naturals pròpies de la llet.
Som una formatgeria artesanal fruit de l’esforç i del treball diari per aconseguir satisfer els paladars més exigents.

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1